1/1

Acronis True Image 2020

€ 49,99

Gratis upgrade naar versie 2021!

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en boot informatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Back-up Facebook. Op afstand back-up maken voor anderen overal ter wereld. Beheren van een touch- vriendelijke online dashboard. En nog veel meer!

Active cloning
Kloon een actief Windows-systeem direct naar een externe USB-drive of lokale drive zonder het systeem te stoppen of Windows opnieuw op te starten. U kunt een momentopname van de actieve partitie maken en opstarten direct vanaf de nieuwe schijf.

Converteer naar virtuele harde schijf
Test verschillende programma's en systeeminstellingen of draai uw systeem op een virtuele machine door uw volledige backups om te zetten in een virtuele harde schijfformaat. Acronis True Image 2018. U kunt al uw programma's gebruiken en toegang krijgen tot bestanden zoals normaal in dat virtuele systeem, en u kunt het uitvoeren zonder Acronis True Image 2018.

Changed-Block Tracker
Verminder de hoeveelheid tijd die nodig is voor het opbouwen van backups. De technologie van Acronis True Image 2018 controleert wijzigingen in een image in real-time, waardoor backups tot drie keer sneller kunnen worden voor kleine wijzigingen.

WinPE Media Builder
Maak eenvoudig opstartmedia om uw systeem te herstellen naar dezelfde of nieuwe hardware. Maak een WinPE-omgeving om snel problemen met het configureren van stuurprogramma's op te lossen. Gebruik de standaardinstellingen van de eenvoudige modus of pas uw voorkeursinstellingen voor Media Builder aan in de geavanceerde modus.

Systeemvereisten

Microsoft Windows
10 / 8.1 (alle edities) / 8 (alle edities) / 7 SP1 (alle edities) / Home Server 2011

Mac OS
Sierra 10.12 / El Capitan 10.11 / Yosemite 10.10 

Bestandssystemen
NTFS / FAT32 / Ext2/Ext3/Ext4 / ReiserFS / Linux SWAP / HFS+ 

Mobiel
iOS 8.0 of later / Android 4.1 of later