De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

Partner VM1

Van den Brink IT is partner van VM1, dit bedrijf verzorgt internetverbindingen, VoIP, Cloud diensten en mobiele abonnementen samen met ons. Omdat wij zelf geen ISP diensten kunnen leveren hebben we hier een partner voor gezocht. In samenwerking met deze partner kunnen we u voorzien van zakelijk internet en telefonie.

VM1 Hosted

Altijd bereikbaar tegen een betaalbare prijs
Optimale bereikbaarheid op de manier zoals u dat wilt. Dat kan met VM1 Hosted. Voor een vaste maandvergoeding per gebruiker kunt u vanaf nu gebruik maken van een hypermoderne VoIP-telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Zonder investering in een eigen centrale. Deze staat namelijk op internet. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.

VM1 Hosted Mobile

Revolutionaire totaaloplossing voor alle GSM’s
Met de revolutionaire mobiele oplossing van VM1, Hosted Mobiel, worden mobiele en vaste telefoons tot een geheel geintegreerd. Er is geen onderscheid meer tussen een vaste en een GSM telefoon. In combinatie met de VM1 Hosted online telefooncentrale beschikt u hiermee over een krachtige totaaloplossing. Mobiele telefonie krijgt exact dezelfde gebruiks- en beheerfuncties als vaste telefonie en is eenvoudig te beheren vanuit het bijbehorende web portaal.

VM1 Mobile Connect

Vast en mobiel in één
Mobiel Connect integreert uw vaste en mobiele telefonie tot één geheel. Dit is met behoud van de bestaande IP PBX. Hiermee mist u geen telefoontje meer en bent u optimaal bereikbaar.

Bron: VM1.nl

 

Wilt u hier meer over weten? Vraag naar de mogelijkheden die we bieden.