De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

SecuritySecurity

Is uw beveiliging op orde? Maakt u gebruik van antivirussoftware en is uw netwerkwachtwoord veilig genoeg om aanvallen te kunnen doorstaan?

Wij voeren gratis een check uit op uw netwerk en adviseren u over de beste beveiliging van uw netwerk. Onderstaand zijn een aantal aspecten te vinden.

 

WiFi

Zorg er altijd voor dat uw draadloze netwerk goed beveiligd is en geen gebruik maakt van een standaardwachtwoord. Deze wachtwoorden kunnen eenvoudig gehackt worden door een expert. Van den Brink IT stelt uw netwerk in met een wachtwoord naar uw wens of een veilig wachtwoord wat we zelf aanleveren. Op deze manier is uw draadloze netwerk veilig en kunnen andere mensen hier geen gebruik van maken zonder uw toestemming.

 

Netwerkapparatuur

Om de veiligheid van uw gegevens te kunnen waarborgen is het van groot belang dat er "sterke wachtwoorden" gebruikt worden op uw netwerkapparatuur. Deze wachtwoorden stellen we voor u in en slaan we netjes op zodat deze altijd op te vragen zijn en niet gereset behoeven te worden. Daarnaast is het belangrijk dat uw netwerkapparatuur up-to-date is, patches moeten worden geïnstalleerd.

 

Uw persoonlijke apparaten

Zijn uw persoonlijke apparaten beveiligd met een virusscanner, en zijn ze up-to-date?

Tegenwoordig horen we steeds vaker over grote virussen en aanvallen op grote bedrijven. Ook ieder individu is hier kwetsbaar voor.  Zorg er altijd voor dat u de laatste updates installeert op uw apparaten. Meestal is dit, in combinatie met het niet gebruiken van een virusscanner, hoofdoorzaak nummer 1 van het slachtoffer worden van een virus. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een goede virusscanner.

Uiteraard kunnen we u hierin adviseren en ook licenties aanbieden voor een scherpe prijs.