Beschermd zijn in een online wereld, we willen het allemaal. Of het gaat om foto's of vertrouwelijke bestanden, we willen ze voor onszelf houden. Sterker nog, ondernemingen in Nederland zijn vanaf de ingangsdatum van de GDPR/AVG verplicht om te werken met een zakelijk antiviruspakket. Dat kost een hoop geld. Bij ons niet, we gaan het u uitleggen!

ZZP, MKB, het maakt niet uit. We willen allemaal scherpe tarieven om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij denken graag met u mee! In dit artikel hebben we het over de bescherming in een online wereld, we hebben het natuurlijk over antivirus.

Zoals genoemd is dit verplicht door de nieuwe AVG, dit gaat voor bedrijven een stap verder, je bent verplicht om een pakket te hebben wat logs bijhoudt. Deze logs moeten extern worden opgeslagen omdat je er anders niets aan hebt bij bijvoorbeeld een ransomware aanval. Door deze vereisten kom je uit bij een business oplossing.

Als u ons een beetje volgt weet u dat we partner zijn van G DATA, een Duits beveiligings softwarebedrijf. Wij hebben uitstekende ervaringen met de software van G DATA, daarom hebben we ervoor gekozen om ook op zakelijk gebied onze samenwerking uit te breiden. Wat hebben we voor u? U leest het hieronder.

 

G DATA voor uw ondernemingG DATA actieve bescherming tegen kwetsbaarheden

Wij bieden graag G DATA aan voor uw onderneming om verschillende redenen, deze vindt u hieronder.

Beheersbaar

Met behulp van onze managementserver kunnen we de licenties van onze klanten actief monitoren en ervoor zorgen dat u altijd up-to-date bent. Door dit vanaf onze servers te beheren kunnen we de juiste service bieden, en kost het u zo min mogelijk. Van den Brink IT beheerd uw licenties en beveiligingsrisico's en onderneemt hier actie op. Hiervoor volgen we trainingen en hebben we certificaten.

Betaalbaar en schaalbaarheid

Onze G DATA oplossing, zoals we hem aanbieden, is af te nemen per licentie per maand. Dit klinkt exact zoals het werkt. U kunt iedere dag op en afschalen in uw licenties. Licenties zijn af te nemen vanaf één licentie!

Ook voor een ZZP-er biedt dit mogelijkheden voor een scherpe prijs. Voor het MKB geldt hetzelfde, volledige beveiliging voor een scherp tarief. Uw volledige beveiliging wordt door de specialist beheerd. Door het beheer van alle licenties centraal op onze servers te huisvesten kunnen we u bedienen voor een scherp tarief, met servers op uw locatie en een servicecontract kijkt u tegen extreem veel hogere kosten aan. Voor de ZZP-er is dit geen optie te noemen, terwijl onze oplossing perfect is voor iedereen!

 

Wat bieden we u aan?

We hebben gekozen om te werken met "Endpoint Protection Business", het meest uitgebreide pakket met belangrijke extra opties zoals firewall, antispam en web monitoring. Maar natuurlijk ook de standaard onderdelen van een G DATA pakket zoals de bank guard en Anti-Ransomware module.

Om deze redenen is het geen straf meer om te zorgen voor een bescherming die voldoet aan de eisen, het is een ontzettend gemak! Een scherpe prijs per maand, uw eerste licentie voor €6,- exclusief BTW per maand, en een volledige ontzorging op het gebiedt van uw beveiliging. Is er iets aan de hand? U hoort het van de specialist zelf.

 

Meer weten? Neem contact met ons op, en we vertellen u wat u wilt weten!

 

Meer informatie: www.gdata.nl/bedrijven