Op zoek naar personeel? Wij helpen u graag een handje!

Met een wervingspagina op het internet kunt u uw toekomstige personeel laten zien wat u te bieden heeft. Zo'n pagina maken we graag voor u zodat u de juiste mensen kunt aantrekken om te werken binnen uw onderneming.

Waarom moet ik zo'n pagina hebben?

Personeel is schaars tegenwoordig, om het juiste publiek aan te trekken met uw vacatures is het belangrijk dat deze zo aantrekkelijk mogelijk zijn. Dit geldt natuurlijk voor een functieomschrijving, salarisschaal maar ook voor de presentatie en bekendheid van uw merk of organisatie. Om deze presentatie en bekendheid een boost te geven is het een goede investering om daar een aparte website voor te hebben, uiteraard in huisstijl! Met deze website zet u uw merk of organisatie nogmaals op de kaart, verder kunt u een mogelijke werknemer op deze manier snel voorzien van de juiste informatie waarom deze persoon moet kiezen voor uw organisatie!

Hoe maken wij zo'n pagina voor u?

Met behulp van de nieuwste technieken en strakke designs zorgen we ervoor dat uw bedrijf representatief wordt gepresenteerd aan uw toekomstige werknemers. Door uw branding op de kaart te zetten en sollicitatie mogelijkheden toe te voegen wordt het eenvoudiger voor uw toekomstige werknemer om te kiezen voor uw organisatie.

Uiteraard is het van groot belang dat uw vacatures zichtbaar zijn op deze pagina. Vanuit een pagina kan worden doorgeklikt naar de pagina waar u alle details van deze functie kwijt kunt. Dit moet natuurlijk ook voorzien zijn van de juiste afbeeldingen en eventuele video's.

Branding

Van den Brink IT | BrandingUw organisatie, daar draait het om! Is uw bedrijf niet aantrekkelijk genoeg, dan moet u ervoor zorgen dat dit een positieve wending krijgt! Is uw bedrijf al extreem aantrekkelijk voor uw personeel? Uiteraard moet u dat zo houden! Door uw pagina te voorzien van uw huisstijl en eventuele foto's en video's via onze partners scoort u niet alleen personeel maar wellicht ook nieuwe klanten!

Sollicitatie

Uw toekomstige werknemer is overtuigd en wil direct meer weten of een sollicitatie indienen. Door de mogelijkheid toe te voegen om eenvoudig een sollicitatie in te dienen via uw nieuwe pagina kan dit het laatste zetje voor uw toekomstige werknemer worden. Denk hierbij aan het uploaden van een CV, het toevoegen van social profiles, en het schrijven van een korte toelichting. Ook zou u kunnen vragen om een videosollicitatie.

 

Vraag naar de mogelijkheden of bekijk de demo op werkenbijvandenbrinkit.com.