Klant bij Van den Brink IT? Heeft u er al over nagedacht om uw clouddiensten af te (gaan) nemen bij Van den Brink IT? We hebben een extraatje voor u!

 

Met de Van den Brink IT Cloud marketplace kunt u eenvoudig uw afgenomen clouddiensten zelf beheren. Zo kunt u een functioneel beheerder aanstellen om de kosten van uw IT infrastructuur omlaag te brengen of uw eigen IT afdeling dit laten regelen. Licenties worden op dat moment geleverd door Van den Brink IT, u kunt altijd terugvallen op de professie van Van den Brink IT wanneer u er zelf niet meer uitkomt.

Clouddiensten

Welke clouddiensten kunt u afnemen via onze marketplace? Dat gaan we u vertellen.

 

Office 365

U kunt bij ons terecht voor alle Microsoft Office 365 licentiemodellen. Verder leveren we natuurlijk Exchange Online licentiemodellen, deze zijn erg aantrekkelijk om te combineren met een hostingpakket. Op deze manier brengt u al uw online diensten onder bij Van den Brink IT. Uiteraard kunt u ook werken met bijvoorbeeld Skype for Business of Sharepoint Online. Uiteraard kunt u ook een volledige server opzetten in de cloud, denk hierbij aan Windows Server Azure.

Een ander fantastisch pakket wat we graag voor u inrichten is de Acronis Cloud Backup. Met deze software zorgen we ervoor dat uw bestanden veilig worden opgeslagen in de cloud. Dit wordt niet ergens ver weg gedaan maar gewoon netjes in een van onze datacenters in Duitsland. Goed beveiligd onder de Duitse Privacywet zijn uw gegevens altijd veilig gebackupt. 

Verder verzorgen we diensten als IaaS, SaaS en WaaS op aanvraag.

 

Staat de dienst die u zoekt er niet tussen? Geen stress, we kunnen helaas niet alles presenteren via deze weg. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Let op, onze G DATA Business en VM1 oplossingen worden niet verkocht via ons marketplace.