We trappen 2020 af met een nieuwe samenwerking. Van den Brink IT heeft een nieuwe partner gevonden om te ontwerpen op een hoger niveau.

Bas Faro, eigenaar van Bas Faro Design, is een jonge enthousiaste ondernemer die weet waar hij over praat. Niet enkel op het gebied van grafische vormgeving maar ook op het gebied van websites en apps. Daarnaast heeft hij enkele jaren ervaring in de wereld van de SEO optimalisatie. Door deze kennis te combineren met de huidige kennis van Van den Brink IT kunnen we nog mooiere en efficiëntere websites, betere zoekresultaten en een betere uitstraling leveren!

 

SAMENWERKEN

De samenwerking tussen Bas Faro Design en Van den Brink IT moet gaan resulteren in met name hogere kwaliteit websites. We merken dat de vraag toeneemt maar dat we niet altijd onze prijzen kunnen verantwoorden. Door onze designs te upgraden naar een veel hoger niveau en de prijzen relatief laag te houden hopen we een groter marktaandeel te kunnen bemachtigen. Naast het werk voor onze (gezamenlijke) klanten hebben we ook enkele andere "wild west" 🤠 plannen.

STAY TUNED!

 

Check de website van Bas Faro Design!