Met de Managed Network Services van Van den Brink IT wordt uw netwerk naar het volgende niveau getilt. (Managed Networks betekend hetzelfde als beheerd netwerk.) Praten we over grote netwerken, kleine netwerken of enkel een Access Point? Blijf lezen, het komt allemaal aan de orde.

Managed Network Services, wat zijn dat?

Managed NetworksEen Managed Network is een type communicatienetwerk dat wordt gebouwd, beheerd, beveiligd en beheerd door een externe serviceprovider. Ofwel een uitbesteed netwerk dat enkele of alle netwerkoplossingen biedt die een organisatie nodig heeft. Deze service wordt geleverd als een cloudinfrastructuurservice.

Een Managed Network stelt een organisatie in staat om de infrastructuur, software en technische ondersteuningsdiensten te leveren die essentieel zijn om een ​​IP-gebaseerd communicatienetwerk te beheren en te beheren. Managed Networks bieden mogelijk hardware-infrastructuurbronnen, zoals servers, routers en switches, evenals besturingssystemen en firewallsoftware om de backend-infrastructuur en de gegevens die erop zijn opgeslagen, te gebruiken en te beveiligen. Het hele systeem wordt volledig gecontroleerd en onderhouden door de serviceprovider.
Managed Networks kunnen oplossingen en services omvatten, zoals managed LAN, managed WAN, een managed gateway, managed WLAN en andere geautomatiseerde netwerkondersteuningsservices.

Wat moet ik daarmee?

Dit klinkt natuurlijk allemaal super ingewikkeld en technisch, we hebben nieuws voor u: "Het wordt alleen maar eenvoudiger!". Veel van deze diensten en services draaien momenteel al namelijk binnen zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Het verschil wat we gaan maken is dat we het beheer centraal, in de Cloud, gaan doen. Dit scheelt niet alleen aanzienlijk in de kosten, maar ook zijn/worden alle statistieken inzichtelijk waardoor optimalisaties eenvoudig uit te voeren zijn.

Wat leveren we dan?

Een dienst, gekoppeld aan een servicecontract, voor uw (bedrijfs)netwerk. Op deze manier kunnen we het beheer van netwerken goedkoper, inzichtelijker en beter te optimaliseren maken.

Daaronder vallen de volgende onderdelen:

  • LAN (uw interne netwerkverbindingen)
  • WAN (uw externe netwerkverbindingen)
  • WLAN (uw Wi-Fi verbindingen)
  • CCTV (uw camera's)

 

Meer info? Mail ons!