Images/G DATA Ce...In het eerste kwartaal van 2019 komt de nieuwe versie van de zakelijke variant van G DATA uit, namelijk G DATA Business Endpoint Protection. Met deze nieuwe versie hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van beveiliging. Door de nieuwe mogelijkheid om u het beheer over uw eigen systemen te geven kunt u met deze update ook uw eigen beveiliging regelen. Dit is voornamelijk interessant voor grotere MKB bedrijven met een eigen systeembeheerder. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

De nieuwe features in versie 14.2 zijn nog niet allemaal bekend. Wel is bekend dat virtualisatie ondersteund gaat worden, dit betekend dat uw virtuele servers niet langer voorzien hoeven te worden van een licentie. Hiervoor komt een speciale module, de zogenaamde Virtual Remote Scan Server. Met deze module worden alle virtuele installaties gescand en beveiligd. Dit levert niet alleen een betere performance en duurzaamheid op maar scheelt natuurlijk ook aanzienlijk in de kosten. We kunnen zeggen dat dit zeker een mooie aanvulling is op het zakelijke pakket!

Natuurlijk zijn de modules zoals anti-ransomware en bankguard aanwezig. Deze features zijn erg gegroeid door de tijd heen en zeker een belangrijk onderdeel van de beveiligingspakketten van G DATA. We blijven het zeggen, door ons centrale beheer is dit een top oplossing voor uw bedrijf!

 

Meer weten over onze business oplossingen? U leest er meer over in ons artikel over "Zakelijke online bescherming".

Onze G DATA software pakketten vindt u in onze catalogus.

 

Bijna "Black Friday", bijna 2019, we hopen nog een actie te kunnen lanceren voor ZZP-ers op het gebied van zakelijke security. Stay tuned!

 

We hebben het G DATA certificaat voor het volgen van de business training ook in 2018 weer weten te bemachtigen. Hier zijn we trots op, dit betekend dat we niet alleen partner zijn van het bedrijf met "German sicherheit", maar ook officieel gecertificeerd zijn om deze oplossingen juist te implementeren. Wij hebben de oplossing voor u! Hier vertellen we u uiteraard graag meer over tijdens een gesprek met een lekkere bak koffie!

 

Meer informatie: www.gdata.nl/bedrijvenImages/G DATA.pn...