Bezoek onze webshopImages/GDATA_Exp...Ook bij Van den Brink IT is het Black Friday, een fantastische traditie/hype vanuit Amerika. De dag na thanksgiving waarop de meeste mensen vrij zijn en de winkeliers en ondernemers weer de zwarte cijfers in helpen na een aantal tegenvallende maanden. Zeker een aanrader om te lezen hoe deze traditie is ontstaan in de retail wereld!

 

Black Friday, de dag van alle acties en aanbiedingen. Daar doen we natuurlijk graag aan mee. Om alle ZZP-ers een duwtje in de veilige richting te geven hebben we een actie voor onze G DATA Business Endpoint Protection opgezet.

Voor wie het nog niet weet, Van den Brink IT is officieel partner van G DATA. G DATA is een Duits antivirusbedrijf met, wat ons betreft, erg betrouwbare software en fantastische oplossingen om uw internetgebruik veilig te maken en te houden. Hierbij kunt u denken aan de G DATA BankGuard of de G DATA Anti ransomware module. Binnenkort wordt het pakket uitgebreid met een prachtige module die werkt met zogenaamde AI (Artificial Intelligence). Deze module gaat zichzelf aanleren om virussen etc. te detecteren en het internet nog veiliger maken voor u als gebruiker.

 

Nu uw telefoon en 1 PC/laptop beveiligd voor 9 euro per maand!

Dit zou normaliter 12 euro excl btw per maand zijn.

 

Uw telefoon en 2 PC’s/laptops beveiligen? Dat kan al voor 11 euro per maand!

Dit zou normaliter 18 euro excl btw per maand zijn.

 

Dat betekend niet dat de MKB-ers en particuliere klanten niet mogen meeprofiteren. Vanaf vandaag tot 31 januari hebben we namelijk 20% korting op ons complete G DATA assortiment. Dit betekend dat u in het zakelijke geval een contract afsluit die blijvend in prijs is verlaagd. Voor consumenten betekend dit dat je niet langer hoeft na te denken over je sinterklaas- of kerstcadeau! Als u wilt profiteren van deze deals mag u een mail sturen naar administratie@vandenbrinkit.com.

Sicherheit

 

U leest meer op gdata.nl