De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

NetwerkenNetworking

Great networking performance for an even greater price.

 

Dat is ons motto wat betreft het installeren van uw netwerk. Of het nu gaat om een MKB, een zelfstandige ondernemer of een thuisnetwerk. U kunt altijd bij ons terecht voor uw maatwerk advies en de beste performance voor een scherpe prijs.

 

Waarom moet mijn netwerk snel zijn?

Om de beste prestaties te krijgen tussen de verschillende apparaten binnen uw netwerk is het van belang dat uw netwerkapparatuur van goede kwaliteit is en op de juiste manier geconfigureerd is. Dit geldt niet alleen voor een verbinding tussen een werkstation en een server maar ook voor verschillende werkstations onderling en de communicatie met draadloze apparaten en multimedia apparatuur. Vooral tijdens het streamen van media en het communiceren met databases en bestandservers kunt u een duidelijk verschil merken wanneer uw netwerk optimaal is ingericht.

 

Uw gastennetwerk

Een gastennetwerk is over het algemeen niet het meest snelle netwerk. Dit is een bewuste keuze. U wilt geen last hebben van het internetgebruik van uw bezoekers maar deze wel een goed netwerk en internettoegang bieden.

Bent u op zoek naar een gastennetwerk? Wij kunnen u een prachtige oplossing bieden met een goede dekking binnen uw pand. Deze kunnen we combineren met een aanmeldscherm waarop u uw logo kunt laten plaatsen, maar ook openingstijden en meer informatie.

 

Wat betekenen wij voor u?

Van den Brink IT kan niet alleen uw netwerk configureren op de meest efficiente manier, maar ook de benodigde materialen leveren en kabels aanleggen op maat. Op deze manier is ook uw netwerk maatwerk bij ons.