De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

Internet & telefonie

Iedereen gebruikt het, het internet! Zonder het internet kunnen we bijna, of helemaal niet meer werken. Daarom is het belangrijk dat dit goed is geregeld voor uw bedrijf. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit ook daadwerkelijk goed is geregeld zoals jullie het voor ogen hebben? Juist, dan bel je Van den Brink IT!

 

Internet

Van den Brink IT kan, samen met haar partner VM1, uw volledige internetverbinding regelen en beheren voor zeer scherpe tarieven. De voordelen van een internetverbinding via Van den Brink IT? Geen wachtrijen aan de telefoon, de beste en snelste service wanneer er iets aan de hand is, en natuurlijk de koppeling met telefonie! Onze internetdiensten kunnen we leveren via ADSL, VDSL en Glasvezel. Afhankelijk van uw situatie en de afhankelijkheid van een werkende internetverbinding leveren we graag een redundante verbinding op. Zo bent u, in nagenoeg elke situatie, verbonden met het internet en kunt u ook doorwerken wanneer er storing is op één van de verbindingen.

Enkel opzoek naar een internetverbinding, dan wordt het tijd om nu contact te zoeken! Meer informatie over de telefonie mogelijkheden? Lees nog even door.

 

Telefonie

Voornamelijk binnen bedrijven worden vaste telefoonaansluitingen nog gebruikt, vaak met meerdere telefoonnummers. We treffen regelmatig telefooncentrales in meterkasten, deze functioneren veelal via ISDN. De ondersteuning voor ISDN verloopt echter in september 2019, het is dus van belang om naar alternatieven te gaan kijken. Het alternatief wat we u bieden is het zogenaamde VoIP, wat staat voor Voice over IP. Dit betekend dat u gaat bellen via uw internetaansluiting, in combinatie met een telefooncentrale in de Cloud. 

Op deze telefooncentrale kunt u meerdere telefoonnummers kwijt, kunnen nummerplannen en vakantie/nachtstanden worden geconfigureerd. Op deze manier bent u altijd flexibel, u kunt dit namelijk zelf aanpassen wanneer u dit wenst. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen. Omdat dit portaal te bereiken is via de internetbrowser kunnen ook ingesproken berichten worden geupload, maar kan ook de voicemail zo worden ingesteld dat deze in uw mailbox terecht komen. Kortom, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid!

 

Wat bieden we?

Van den Brink IT legt u graag een offerte voor die past bij uw situatie, uiteraard met een berekening van de kostenbesparing. We komen graag een bak koffie drinken en de verschillende senario's doorspreken.

Waarom kiest u voor ons?

Onze service, en het eerlijke verhaal. Wij hebben geen belangen bij een oneerlijk verhaal, en zijn altijd opzoek naar de beste oplossing voor u! Daarnaast ontvangt u een duidelijke factuur met alle kosten bij elkaar. Dit is een factuur van VM1 met hierop uw internetabonnement, telefoonabonnement en uw belkosten. Dus, niet langer 2, 3 of meer facturen voor uw internet en telefonie, maar één factuur met alle kosten in een duidelijk overzicht!