De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

Partner G DATA

Van den Brink IT is partner van G DATA, dit is een Duits software bedrijf wat zich richt op het beveiligen van bedrijven en particulieren doormiddel van hun anti-virus beveiliging software. Omdat wij vinden dat G DATA de juiste beveiliging bied voor u als bedrijf of eindgebruiker zijn wij een partnerschap aangegaan met dit bedrijf. Op deze manier kunnen we u beter helpen bij problemen en kunnen we, indien nodig, de hulp van het bedrijf zelf snel inschakelen met dank aan de korte lijnen.

Van den Brink IT werkt samen met G DATA op het gebied van particuliere antivirus bescherming.

 

Waarom kiest u voor G DATA?

 • Wij staan altijd voor u klaar;

  de klantenservice van G DATA staat dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar en de supportteams werken op een en dezelfde locatie nauw samen met het G DATA SecurityLab.

 • Onafhankelijke tests;

  laten zien dat de IT-beveiligingsoplossingen van G DATA de beste herkenningspercentages bieden als het gaat om Trojaanse paarden, malware en zelfs onbekende virussen.

 • Profiteer van 30 jaar ervaring;

  G DATA ontwikkelde 's werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn we innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging.

 • Bekroonde innovatie;

  G DATA is in 2014 door het IPACSO EU Research Institute uitgeroepen tot het “meest innovatieve bedrijf voor cyberbeveiliging”.

 • IT-beveiliging Made in Germany;

  Een speciaal team van IT-beveiligingsexperts houdt nieuwe cyberdreigingen wereldwijd in de gaten en ontwikkelt oplossingen om cybercriminaliteit proactief te bestrijden.