De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

Cloud ComputingCloud Computing

Het werken in de Cloud, tegenwoordig is het normaal. Het aanvragen van gegevens en software via een netwerk, het internet. De Cloud bestaat uit een groot aantal platformen, zo kent Apple de iCloud en kent Microsoft het platform Azure. Ook bestaan er veel specifiekere Cloud platformen, bijvoorbeeld voor back-up. Ook u kunt in de Cloud werken via Van den Brink IT, en als u al in de Cloud werkt dan kunnen we u eenvoudig omzetten zodat u ook kunt profiteren van onze service!

 

Tip: lees ook ons artikel over de Cloud.

 

Wat bieden we u?

Met behulp van een aantal grote partijen uit de Benelux kunnen we u oplossingen in de Cloud aanbieden. Denk hierbij aan Office 365 of online back-up met Acronis. Verder behoort Exchange online tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, bent u opzoek naar een specifieke service? Laat het ons weten, dan zoeken we het voor u uit.

Daar houdt het echter niet mee op. Ook een complete VoIP telefooncentrale in de Cloud is tegenwoordig niet vreemd meer. U kunt hiermee mobiele telefoons koppelen aan deze telefooncentrale en instellingen eenvoudig in een dashboard beheren. Op deze manier kunt u uw volledige bedrijfsnetwerk onderbrengen buiten de deur. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken over back-ups en dergelijken. Deze worden automatisch online geregeld voor u!