De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

Back-up & recovery

Slachtoffer geworden van een kwaardaardig virus? Is uw PC vastgelopen en/of gecrasht? Dit zijn geen fijne situaties maar in de meeste gevallen blijkt dat er nog een hoop gegevens te redden zijn. Met behulp van onze back-up oplossing kunnen we ervoor zorgen dat uw data veilig worden opgeslagen in de cloud. Dit kunnen we voor een zeer scherp tarief aanbieden, vanaf €1,- per maand per gigabyte is uw back-up veilig. Uiteraard daalt deze prijs naar rato van het aantal benodigde gigabytes.

 

Hoe helpen wij u?

Door te zorgen voor een goede back-up kunnen we uw gegevens terugzetten wanneer nodig. Verder kunnen we uw systeem herstellen, of de back-up terugzetten op een nieuw systeem. U kunt dan direct verder werken waar u gebleven was.

 

Ik heb geen back-up..

Als gevolg van een virus of crash kan het zijn dat u niet meer bij uw bestanden kunt.  Dat wil niet zeggen dat uw bestanden definitief verloren zijn gegaan. Met behulp van specialistische software doen wij er alles aan om uw bestanden te herstellen. Mocht het ons niet lukken dan schakelen wij onze partner in. Zij kunnen met behulp van hun laboratoria de data zeker terughalen van uw gecraste gegevensdrager.

Wij kunnen uw data herstellen van:

  • Computers
  • Laptops
  • Externe hardeschijven